3 Kasım 2012 Cumartesi

Gözlerim ile ilgili haberlerim var :)

 
Bugün göz muayenem var . Annem ve babam beni Tomris teyzeye götüreceklermiş. Daha önce kendisi ile tanışmamıştık. Biraz heyecanlıyım ama annem Sena teyzemden (Dorikus) öğrenmiş Tomris teyze çok cana yakın ve çocuklarla çok iyi iletişim kuruyormuş . Zaten Sena teyzem Doruk'u da bu doktora götürdüğünü anneme anlatmış ve gönül rahatlığı ile gittik
 
Muayene nasıl mı geçti ? tamda anlatılan gibi içeri girer girmez güler yüzlü bir şekilde bizi karşıladı ve birlikte oyuncaklarla oynadık. Sonra babamın kucağında gözüme bazı aletlerle baktı aslında çok eğlenceli bir muayeneydi.

Gerçi bu benim için 2. deneyimde Şule teyzeme göz muayenesine gittiğimde daha çok küçüktüm ve annemin anlattığına göre o zaman da çok akıllı durmuşum :) Aslında Şule teyzeme randevu almak çok zor olduğu için Tomris teyzemle tanışabildim .


Gözlerim sapasağlammış sadece biraz göz kuruluğu varmış onun için de bir damla kullanacağım . Bu arada asıl sevindirici haber Antalya da 30 aralık 2011 de yaşadığım göz kazasından hiçbir iz kalmamış :)

Kendimden haberler vermeye ara sıra devam edeceğim ....

Ege Güngör :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder