26 Mayıs 2013 Pazar

Yaşasın 3 Yaşındayım :)


    

Yaşasınnnn !... Artık 3 oldum :)
Annem ve babam benim için bir sürü hazırlık yaptılar.
Bugün çok eğlenceli geçecekti. Daha önce annemin bana anlattığı gibi sabah arkadaşlarımla her yıl yaptığımız geleneksel Haziran bebeleri ( Ben de aslında haziran da doğacaktım ama biraz aceleci davrandığım için erken den doğdum )  doğum gününe katıldım :) .
 
 
  
Evimize geldiğimizde annemin daha önce benim için hazırladığı süslerimizi duvara asmaya karar verdik. Ama benim de uyku vaktim gelmişti :) Önce uyudum ,uyandığımda oturma odamız benim için süslenmişti.Tüm süsler en sevdiğim çizgi film karakteri olan simsek mquen'liydi :).
Asıl Pastamı gördüğüm zaman çok mutlu oldum ... Tüm ayrıntıları gibi oda şimşek mquenliydi. Her şey tam istediğim gibi olmuştu.
 
 
En son en eğlenceli kısım'a geldik . Pasta yı üflemek zamanı gelmişti. Annem babam ve ben pastamı üfledik ve ailece afiyetle yedik .....
 
Doğum günüme katıldığı için ,Dedelerime , Anneanneme, Babaanneme, Mehmet dayıma ,Gökhan dayıma ,Burak dayıma ve Merve'ye çok teşekkür ederim . Bu yıl minik aile arasında bir kulama yaptık. Bakalım önümüzde ki yıl bizi ne bekliyor :) ...

Beni takip etmeye devam edin :)




Artık 3 oldum !....İlk Doğum günüm arkadaşlarımlaydı :)












Artık 3 yaşındayım :) Annem bu doğum günümde 22.05.2013 tarihinde doğum günümü kutlayamadı :) olsun bizde 26.05.2013 de 2  doğum günü birden yaptık.

Birinci doğum günüm benim annemin karnında olduğum zamanlarda tanıştığı arkadaşları ile olan . Biz her yıl onlarla birlikte doğum günümüzü kutluyoruz. Kısaca bize Haziran bebeleri diyorlar ama ben mıcıkçılık yapıp Mayısta doğmuşum :) Biz 10 güzel Kardeşiz

İlk doğum günümüzü sabah " bi parti " parti evinde kutladık. Kahvaltıları çok başarılıydı. Ortam sıcak ve güzeldi.


Tek sıkıntı pastayı daracık koridor benzeri oda da kesmiş olmamızda aslında kocaman bahçesinde de kesebilirlerdi ama sanırım o kargaşada kimsenin aklına gelmedi :)


Bu güzel ve eğlenceli günü fotoğraflar daha güzel anlatacaktır :)











Çok güzel ve eğlenceli bir sabah kahvaltısından sonra 2. doğum günümü kutlamak için Evimize geçtik.