17 Şubat 2011 Perşembe

Katalog Çekimlerine Gittmiştim ama Bu Sefer Olmadı :)

 
 
Herkesin yavrusu kendine güzel olurmuş . Ben de annem ve babamın güzel yavrusuyum ve benim için hep en güzelini yapmak istiyorlar. Bana hatıra kalması için ara sıra beni ünlü yapmaya çalışıyorlar :)
 

 Babamın çalıştığı firma ambalajlarda kullanılmak üzere bebek arıyormuş tabi annem ve babam neden bizim Egemiz olmasın dediler :) . Soluğu çekimlerin yapılacağı stüdyoda aldık. İlk çekimlerde biraz şaşkaloz çıkmışım ama çok mu tatlıyım ne ?
 


Evet bu şaşkaloz halimle bile 2. çekime çağırılmıştım. Çekim bir hayli yorucu bir işmiş hep merak ederdim bu minicik çocuklar nasıl böyle güzel pozlar veriyor diye ama asıl marifet fotoğrafı çeken gözlerdeymiş :)


Rus güzel mi güzel bir abla ile fotoğraflarımı çektiler çekimler sanrım 2-3 saat sürdü ve sadece 1 kare poz için eeeee ünlü olmak kolay değil çok yorulduğum için arada uyumam için bana izin verdi büyüklerim :) beklemeye geçmiştik artık ambalaj ne zaman çıkacak diye .Sonra duyduk ki bu proje rafa kalkmış :( benim ünlü olma hayallerimde böylece başka bahara kalmıştı.

Başka maceralarım da tekrar görüşmek üzere

Ege Güngör :)